שוק צפון אמריקה לשנת 2018 מגיעות כסטנדרט עם CarPlay. לא יודע לגבי שווקים אחרים אבל ב-NA אתה מחליף את הרדיו הקיים עם אחד בעל יכולת CarPlay. האם יש שנים ש-WK2 בשוק שלך תומך ב-CarPlay?
[/ציטוט]
My car is an import from the USA, and I haven't looked in all the settings and apps, I don't want to replace the original systemNorth American market 2018s come std with CarPlay. Dunno about other markets but in NA you swap the existing radio with one CarPlay capable. Are there any years that WK2 in your market supports CarPlay ?
I connected an original cable to Android, iPhone and nothing opened for youHow do you know it doesn't support CarPlay?
בנוסף למה שפורסם למעלה, עליך להיכנס גם להגדרות Uconnect ולוודא ששיקוף מסך פועל. זה לקח לי קצת כשנהגתי מבחן בג'יפים.
[/ציטוט]
איך אני יכול לבדוק את זה? יש לך תמונה או סרטון?
יש לך מדריך למשתמש. או מדריך? יש הוראות. עליך להשתמש בכבל נתונים מסוג USB, לא בכבל טעינה. אני לא זוכר אם יש רק יציאות USB מסוימות שתומכות ב-carplay.
למשחק במכונית (אייפון 5 ואילך), ברגע שהמכשיר מחובר ומזוהה, סמל "טלפון" בשורת התפריטים האישית ישתנה אוטומטית לסמל CarPlay. CarPlay אמור להפעיל אוטומטית.
עבור אנדרואיד (5.0 ואילך) עליך להוריד את אפליקציית Android auto לטלפון ולהתחיל משם.
אני לא בטוח אם Jeep עושה משחק אלחוטי, אבל תצטרך להתאים את המכשירים דרך בלוטות' תחילה.
האם תכונת התקן המדיה USB פועלת (השמע מוזיקה ממכשיר)? אם לא, ייתכן שיש לך כשל ברכזת המדיה (אם נעשה שימוש בהם ב-2018), או כבלים לא טובים.
[/ציטוט] Sorry, but I didn't understand what you wrote