Jeep Enthusiast Forums banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-7 of 8 Results
  1. ZJ Grand Cherokee Forum
    Hello, I picked up a new radiator and it came with different fittings. The radiator has threaded female holes, and my 95 Laredo 4.0 has a threaded male fitting coming off the top and a barbed fitting coming out the bottom What type of fitting do i need to connect to these? I figure I can go...
  2. XJ Cherokee Technical Forum
    Hi all. I pulled my valve cover off to service it, but while putting it back on a hose that rested on top came lose. I have traced it back to the Evap/charcoal canister and I am sure it is suppose to connect to the fuel tank. Since it is just over a foot long I believe it connects to another...
  3. Audio, CB & Ham Radios, GPS, & Electrical
    Hi, I think the right person can diagnose this issue pretty quickly. My wife has been driving a jeep with intermittent, seemingly inconsequential electrical issues: 1. no 4x4 indicator light 2. door open dash light comes on lightly, in and out. It seems related to the tailgate, if i close it...
  4. MJ Comanche Technical Forum
    Hello all, i bought my 1st comanche yesterday and all of the signals DID work except for the front left.. it would stay on continuously no matter what, aslong as the headlights were on, and the hazard lights wouldnt do anything... now today NONE of the signals work, and the front left still...
  5. XJ Cherokee Technical Forum
    Hey guys, so my 1990 XJ is running a little rough lately, so I'm trying to clean up the ground. Found the bolt on the block where the ground wires are. It's next to impossible to get past all the wires and hoses, but once I got in there, I realized that every time I tried to turn the nut, the...
  6. Jeep CJ Forum
    I have a 1985 cj7 and when i got it there was no windshield. so i got a new one with a wiper motor. the problem is, there is oly three wires coming out of the motor but my switch has four, so the connections dont match up. any help or input on my problem would be greatly appreciated :) thank you
  7. Jeep CJ Forum
    I have an issue with my ignition system. I recently encountered a problem where the engine runs rough and sputters and chugs on acceleration and misses at speed. While it was at the mechanics he was poking around with his voltage tester and found that when he poked the neg. terminal of the...
1-7 of 8 Results
Top