JeepForum.com - Reply to Topic
Thread: 45psi oil pressure, without engine running... Reply to Thread
Title:
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 
 
 
   

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
11-07-2019 03:47 PM
Ravenbar
Quote:
Originally Posted by 2oldjeeps View Post
un hook the wire?

Haven't done anything yet. This time of year I'm working sunup to sundown and no garage so any repairs wait till weekends.
11-06-2019 11:44 PM
2oldjeeps un hook the wire?
11-06-2019 06:45 PM
Ravenbar
45psi oil pressure, without engine running...

A couple months ago I had my oil pressure guage maxed out. Had 50psi with the engine off. Swapped the sensor with my parts Jeep solved it. A couple weeks ago I swapped the instrument cluster as I had a dash brake light issue. This morning I notice the oil pressure gauge was again maxed out and I'm getting 49psi with the engine off.



I've changed both the oil pressure sender and the instrument cluster(with
230,000+ mile parts). Issue has reoccurred.



Where do I look next? If I dig into a back corner of the garage I've got a 97,000mile engine I can pull the sensor from, but I'm now thinking its s wiring issue.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome