JeepForum.com - Reply to Topic
Thread: LJ Rubicon locker issue Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
06-13-2019 09:59 AM
TJnBC
Quote:
Originally Posted by Yellow_Jacket View Post
link to instructions please?
I made a quick video...don't judge lol. I just did the simple bypass to use my lockers in any drive. You can do the independent switches too.


Here is a good write up.

http://www.wanderingtrail.com/Mods/T...ker_Defeat.htm
06-13-2019 05:09 AM
Yellow_Jacket
Quote:
Originally Posted by TJnBC View Post
Just do the locker bypass anyways. Then it doesn't matter if the 4wd indicator light is on or not. Simple jumper wire to do the simple bypass.
link to instructions please?
06-10-2019 10:59 AM
TJnBC Just do the locker bypass anyways. Then it doesn't matter if the 4wd indicator light is on or not. Simple jumper wire to do the simple bypass.
06-09-2019 10:03 AM
Goatman#1 Have you tried driving in 4lo a bit fwd and in rev ? Sometimes it takes a bit for everything to mesh.
06-08-2019 04:58 PM
Yellow_Jacket 4wd light comes on and stay a solid light.

no light on the switch when it's pushed and no locker lights on the dash. flashing or otherwise
06-08-2019 02:22 PM
RDBills Does the 4WD dash light turn on when you put the transfer case in 4L? How about 4H?

If the 4WD light isn't working start there. The lockers won't work unless it does.
06-08-2019 12:00 PM
Yellow_Jacket
LJ Rubicon locker issue

Ok so my 06 LJ Rubi is a 3rd vehicle and isn't driven much anymore and even less in 4wd and even less yet with the lockers engaged.

Went to engage the lockers recently and the lights on the dash would just blink but never activate the locker. verified the pump was running, it was but didnt have a lot of time to deal with it then and didnt investigate further.

Fast forward to today i have some extra time so i go to check it out. Put in 4L, hit the button and nothing. No light on the switch itself and no lights on the dash. WTF? I climb under it with key on, engine off, tcase in 4L, push the locker switch and nothing. Pumps are not running.

I haven't put 12v directly to the pumps yet to verify but they were working last time and I am pretty sure the light on the switch lit up too. This time the locker switch light isnt illuminated. Checked the #24 fuse under the hood marked offroad and it appears to be good. Anything else to look for? I hate to buy a switch for $90 and that not fix it.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome