JeepForum.com - Reply to Topic
Thread: What did you do to your XJ/MJ today? Reply to Thread
Title:
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 
 
 
   

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
Yesterday 11:55 PM
kluttsy01 Picked up a new (to me) winch. I don't need it yet sense its stock but I couldnt pass it up. It's a ramsey platinum 9000 for 100 bucks!

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
01-19-2020 06:16 PM
pdcomm That's nothin' . Wait 'til he has to pull the instrument cluster .
KJ .
01-19-2020 05:45 PM
TheBoogieman
Quote:
Originally Posted by kluttsy01 View Post
found a few things I didnt wanna see like the wiring headache behind the radio.
01-19-2020 04:09 PM
pdcomm
Quote:
Originally Posted by kluttsy01 View Post
Previous owner tried to bypass the blower motor switch by jumping 2 wires cause he seen a video on youtube that said it would help give hotter heat or something. Instead of bypassing or just taking the vacuum line off the heater core valve under the hood.


Sent from my SM-G973F using Tapatalk
I see .
Ya gotta wonder about some peoples kids .
01-19-2020 03:36 PM
kluttsy01
Quote:
Originally Posted by pdcomm View Post
What was wrong with the heat ?
Previous owner tried to bypass the blower motor switch by jumping 2 wires cause he seen a video on youtube that said it would help give hotter heat or something. Instead of bypassing or just taking the vacuum line off the heater core valve under the hood.


Sent from my SM-G973F using Tapatalk
01-19-2020 03:29 PM
pdcomm
Quote:
Originally Posted by kluttsy01 View Post
Got the headlights in today come to find out every screw point on the core support is broke, fixed the heat and found a few things I didnt wanna see like the wiring headache behind the radio.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
What was wrong with the heat ?
01-19-2020 02:30 PM
kluttsy01 Got the headlights in today come to find out every screw point on the core support is broke, fixed the heat and found a few things I didnt wanna see like the wiring headache behind the radio.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
01-18-2020 11:24 PM
katzklaw alright. i'll fiddle with it a little more once i have a dry warm day. lack of garage sux.

first Jeep i've owned.. sometimes it's hard for me to tell if something is actually wrong, or if it's "oh that's just a Jeep thing" issue. lol
01-18-2020 10:45 PM
Pinoy59
Quote:
Originally Posted by TheBoogieman View Post
I'd drop that down to 1/8". 3/8" is way too much.
X2

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
01-18-2020 10:35 PM
TheBoogieman
Quote:
Originally Posted by katzklaw View Post
looool i feel this pain! i need to get me a set. nice to know they're that cheap.

after i got my front end all buttoned back up and aligned (3/8" toe in) it's... at the same time better.. and worse..
I'd drop that down to 1/8". 3/8" is way too much.
01-18-2020 01:49 PM
katzklaw
Quote:
Originally Posted by kluttsy01 View Post
...and new struts for that 300lb hatch...
looool i feel this pain! i need to get me a set. nice to know they're that cheap.

after i got my front end all buttoned back up and aligned (3/8" toe in) it's... at the same time better.. and worse.... i don't know if the worse is because something that needs fixing is wearing out, or if i did something wrong... altho i'm starting to suspect i also have a bearing issue (low growl from front end corners that i *thought* was engine noise, but stops the instant i cease rolling).

altho it did get a LOT better, i still have some pretty decent vibration, but pretty sure most of it is just tires badly in need of balance/rotation... but i'm also getting some faint wander now? along with a very unnerving side-to-side body roll/steering twitch when i hit bumps at highway speed. i never feel like i'm losing control, and it's NOT death wobble... but it is unpleasant, and undesired, and probably an indication of something wrong.
01-18-2020 11:39 AM
kluttsy01
Quote:
Originally Posted by pdcomm View Post
Those struts should work great . I think I paid all of 14 bucks for a pair that did a real nice job .
Already got em in and they are amazing, should help keep a little pressure on that hatch so it might make it ever so slightly quieter

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
01-18-2020 11:31 AM
pdcomm
Quote:
Originally Posted by kluttsy01 View Post
Got more parts in the mail today, the cheapest set of sealed beam conversion headlights I could find (amazon 23 bucks) and new struts for that 300lb hatch (amazon 17 bucks)

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Those struts should work great . I think I paid all of 14 bucks for a pair that did a real nice job .
01-18-2020 11:15 AM
kluttsy01 Got more parts in the mail today, the cheapest set of sealed beam conversion headlights I could find (amazon 23 bucks) and new struts for that 300lb hatch (amazon 17 bucks)

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
01-17-2020 09:39 PM
shooptube
Quote:
Originally Posted by TheBoogieman View Post
I need a second job so I can run 35s on my XJ.

p.s. How are 4.10s and 35s with the NV3350? I've got 5.13s on the Rubi and 4LO is almost useless to me with the 4:1 t case and locked.
I actually like the gearing and I do a lot of highway driving to and from the trails so it definately helps with MPGs. I also have a 241or I just swapped in so I have plenty of usable low range.
This thread has more than 15 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome