JeepForum.com - Reply to Topic
Thread: 95 ZJ Stalling While Driving Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
05-30-2016 10:12 PM
theferaledge All the ZJs are stalling like crazy. The "Dirty Dozen" is a great place to start for sure, helped me figure my issues in my 93. Good luck.
05-30-2016 09:55 PM
ZeeJay1997 See link in my signature.
05-30-2016 09:04 PM
paulsheer2 can you reproduce the problem at all?
i.e. can you get it into a non-starting state?
once it is in a state where it won't start, then you can put the hood up and try all sorts of diagnostics while trying to start it

what you are describing could be twenty different causes, like,

coil, spark plugs, electrical short, elec ground, fuel pump, crank position sensor, cam position sensor, PCM, and so on.

buy some diagnostic equipment:

1. fuel pressure tester,
2. vacuum tester,
3. test light,
4. spark strength light.

all cheap stuff at harbor freight
05-29-2016 12:38 PM
Luke_Farsh
95 ZJ Stalling While Driving

I have a '95 Grand Cherokee Laredo 4.0L 6-cyl automatic 2wd. Have not had any problems with it for the past year (only drive it in the summer). 2 days ago it stalled while at a red light, yesterday it stalled while turning into the driveway, and today it stalled while going about 55mph. I drove it about an hour yesterday after the stall and it ran completely fine. I also did the "Key Test" and no codes showed, just 55

Before spending money on parts that are not related to this issue, I wanted to see if any of you guys had the same issue and know (or can at least narrow down) what the problem might be. Thanks for any and all help

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome