JeepForum.com - Reply to Topic
Thread: Wiper fluid not spraying strongly Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
11-19-2015 10:34 AM
kwkouki dealt with this last weekend. behind the reservoir is the fuse/pump pickup that sends the fluid. it will develop a good layer of sludge. wipe/hose it off and reinstall......... voila!
05-09-2015 04:50 PM
jwmbishop Tank mounted pump I believe. If the rear has lost its prime that could grab some pressure once the check opens... Use the rear washer until no air and see what happens. If topless I'm not sure how to coax it into giving up the juice...
(evil snicker)
05-09-2015 04:02 PM
ialex2005i Completely random guess, but I would be on the hunt for a hole/crack somewhere in the line or a loose connection which could be allowing air in. First thing that came to mind is when drinking from a cracked straw, which is almost impossible.
05-09-2015 02:52 PM
nyyfan213
Quote:
Originally Posted by jwmbishop
I have to ask. Is the tank full? Is this while parked?
yes the tank is full and it happens when parked or when the car is on
05-09-2015 02:22 PM
jwmbishop I have to ask.

Is the tank full?

Is this while parked?
05-09-2015 12:59 PM
nyyfan213
Wiper fluid not spraying strongly

When I pull the lever to spray wiper fluid on my windshield, it sprays normally for about a second or two, and then it dies down and only reaches the bottom of the windshield. Does anyone know what might be causing this? Thank you

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome