JeepForum.com - Reply to Topic
Thread: What did you do to your YJ today? Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
Yesterday 05:25 PM
92 Green YJ Played with tube again.







For more pics and full details, see my build thread.
Yesterday 01:32 PM
fishadventure
Quote:
Originally Posted by bruinjeeper View Post
time for your CJ dash swap.

Do you take that road often at that speed? I think it dislodged your passenger side fender flare posted a few messages up in this thread [IMG class=inlineimg]/forum/images/JeepForum_2016/smilies/tango_face_wink.png[/IMG]
I know I know

No the fender flare issue on the passenger side was a tree after my early exit to the bypass of what is known here as The Divorce Trail. I replaced the ripped off antenna base already...dents and folds remain
Yesterday 12:25 PM
Fishstic Pt 2 of my sloppy taillight fix

I didn't have time to get a 3/8 drill bit, so I proceeded to lower my standards for the billionth time.

Hammered out the old JB Weld and I put on a new thinner layer, I found a 3/8-16x 1- 1/2" cap screw just laying around in my bathroom that is the right fit for holes on the thing and I just carefully pushed it into the fresh JB weld and now I have a hole.

Sent from my HD1907 using Tapatalk
07-06-2020 08:43 PM
V8FUN I was able to figure out where that one last wire for the swap went, and got it spliced in. The clutch line came today and I got that installed too. Ordered an aluminum 3-core radiator with all the right stuff for the swap.
07-05-2020 09:24 PM
bruinjeeper
Quote:
Originally Posted by fishadventure View Post
Lost all my gauge lights. 5 miles of removed pavement between Stowe and Morrisville at 50mph did something.

All the rear lights and radio, courtesy lights, accessories still work so it ainít the fuse. Iíll have to figure out where and what came loose cuz I canít imagine all the bulbs fell out at the same time! I have the 12-wire connector so maybe itís about time to hardwire the seedy factory gauges anyways.
time for your CJ dash swap.

Do you take that road often at that speed? I think it dislodged your passenger side fender flare posted a few messages up in this thread
07-05-2020 06:56 PM
fishadventure Lost all my gauge lights. 5 miles of removed pavement between Stowe and Morrisville at 50mph did something.

All the rear lights and radio, courtesy lights, accessories still work so it ain’t the fuse. I’ll have to figure out where and what came loose cuz I can’t imagine all the bulbs fell out at the same time! I have the 12-wire connector so maybe it’s about time to hardwire the seedy factory gauges anyways.
07-05-2020 06:17 PM
V8FUN Getting closer! Plugs and wires installed, but dont have the distributor seated fully or timed yet. Filled engine with oil. Positive battery cable installed. Took the throttle cable brackets from both engines and fabbed up a bracket and hooked up the skinny pedal. Finished the fuel lines. I wanted to test them, so I put the battery in and hooked up the ground cable. Flashed the pos cable, and no sparks woohoo! I guess I don’t have any dead shorts. Went over and turned key to first position, so far so good. Turned to run position and CEL and seat belt lights cone on, fuel pump cycles. Then I couldn’t resist bumping it to see if it would, and it did! Ooo man, good day
07-05-2020 10:38 AM
bruinjeeper First real long good rip all highway to go strawberry picking.... crazy heat wave still going on here. Trans and Water temps are holding well, photo taken after 225km of all highway... mostly uphill grade running about 2650RPMs.

Still dont know what caused my issues 2 weekends ago *shrugs*. Think I blew up my catalytic and it clogged my exhaust, then on the final ride before parking it all blew out the tail pipe. Only explanation at this point.
07-04-2020 08:45 PM
V8FUN Got the power steering bracket on, the power steering pump and pulley, serpentine, and hoses. I was able to massage my original pressure line to work with the ZJ pump. Got all the vacuum lines done too. Made a little bit of progress on the fuel lines, but had to shut it down for the festivities. I was able to straighten out my 2.5 hard lines to the fuel rail and re-bend them how I needed them to go for the 5.2. Not sure it’s gonna work just yet but it’s looking like they will. Reworked the heater hose standpipe to work. Oh, organized and cleaned up the huge mess I made from wiring this baby!
07-04-2020 06:37 AM
fishadventure Bought four very good mud claws on aluminum wheels 33-12.50-15 for $432
Had them balanced. I’m happy. Need some clearancing in the back....
07-03-2020 05:46 PM
Fishstic When I got the Jeep I found the third brake light in the cargo area, had a hole in it that looked like someone lost their **** getting off a seized screw haha.

A better man than me would've cut that portion and welded on another and called it a day, and while this would've been the moment I would've dusted off the welder that my uncle left at my house and got to learning, my laziness tells tells me to wait another day


So I got got the locking pillers out and bent everything (sorta) back to regular shape, pulled out the rotary and grinded off the rust and sharp bits.

Hammered everything as best I can to make it flush when I put it back on.

And JB welded everything back to together... [emoji55]

I still have some sanding to do, but I drilled a pilot hole so that I can eventually drill the stock hole back (anyone know the size? Lol)

Sent from my HD1907 using Tapatalk
07-03-2020 05:38 PM
92 Green YJ
Quote:
Originally Posted by V8FUN View Post
Basically finished up the engine wiring for the time being. Still got some stuff left to wire, but the engine harnesses are blended together and I only got one mystery wire! Iím anxious to pretty it up and loom it, but weíll wait until its running and there are no electrical issues
Good call. I made the mistake of looming some up prematurely then had to open it all back up again to chase some issues.
07-03-2020 05:31 PM
V8FUN Basically finished up the engine wiring for the time being. Still got some stuff left to wire, but the engine harnesses are blended together and I only got one mystery wire! I’m anxious to pretty it up and loom it, but we’ll wait until its running and there are no electrical issues
07-03-2020 04:24 PM
92 Green YJ Did some more roll cage work today.











More details and pictures in my build thread.
07-02-2020 08:59 PM
bruinjeeper now accepting entries for July 2020's YJOTM. ohhh yaaaaaa!

https://www.jeepforum.com/forum/f12/...r-now-4402951/
This thread has more than 15 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome