JeepForum.com - Reply to Topic
Thread: Jeep JK Fuse Box Map Layout Diagram Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
10-20-2018 05:36 PM
pwygant Where do you buy these K "fuses"? Autozone have them? I think my radiator K11 may need to be replaced.
03-28-2018 02:22 PM
RL_JKjeeper RobertK, This was really helpful. I just fixed my lights issue (front RT running light and RT rear tail light). Thanks for going through all of the trouble and posting. Awesome. -RL
02-05-2018 11:16 AM
cranbiz The TIPM controls all the lights in a JK so a flasher relay won't work here.
01-09-2018 05:18 PM
KB6BRC Bro - you rock!!! Thank you!!!
11-14-2017 09:57 AM
joebbaseball Hi all,
I'm having an issue with my 2011 JK domelight. Hoping someone on hear can help. The only way for the light to work is by manually hitting the buttons on it. The cluster knows when all 3 doors are open. The light itself has been tested and works. The light is also getting power from the yellow wire. I've tried changing the turn signal stalk. Nothing seems to be working. At this point I feel like it has to be the cluster, but I really don't want to go there as it's quite expensive. Thanks in advance to anyone that can offer some advise! This problem is REALLY bothering me.
Joe
09-19-2017 11:14 AM
Cavi I just reset my J13 and I do not think it is really meant to be fully removed unless it really is bad. One thing, on 2014 rubicon, other than the radio it also controls the fob system so you have to unlock the car with the key then the alarm will go off when you open the door and the fob will not work, but start the car and the alarm will go off....
07-25-2017 11:54 AM
WaterRat72 Anyone know how to get J13 out??? Does just the fuse come out or the whole yellow piece that surrounds that particular fuse?
I'm guessing this fuse is out since my car isn't starting all of the sudden even when I try to jump off my auxiliary batt.
05-09-2017 09:36 PM
dirtyjeep31 I have a question. Looks like same fuse box for 2015 JK unlimited sport. I installed halo lights and halo fog lights tapped into M9 and M14. They were shutting off when I turned off the jeep and then one day got to work and the lights stayed on after the jeep was turned off. Do M9 and M14 go to a relay that could be bad now? Also notice my climate control knobs inside the jeep If i push them on and get the little orange light they do not turn off when the jeep is turned off. The orange lights stay on. What could be going on now?

Any help appreciated Tom
05-08-2017 07:52 AM
jeepwrnglr92 Is this still the same fuse block for a 2015 JKU? I looks similar to mine.
It is hard to read on the Jeep so this really helps a lot. Thank you.
04-25-2017 02:19 PM
SBinTN Sadly, my 2012 jeep has had a couple of things quit working all at once. The horn, the radio controls on the back side of the steering wheel, and the right rear turn signal. I'm headed to the auto parts store to get a light for the turn signal, since that's the easiest solution for that. Judging from what I've read so far, I know which ones *might* be the ones for the horn and turn signal, but what about the radio controls on the steering wheel?

Any advice would be appreciated. Thanks!
04-13-2017 03:19 AM
4768338 Hey Guys
i have a Problem. I replaced my original Headunit to a Android Headunit (works well) and yesterday i added the amp (ETON DSP 8).
I made a special adapter-harness that i can use the original whires and plugs without changing anything so i can easy replays everything and itīs original again.
Anyhow- i made something wrong. My Radio is notworking anymore and my inlights are also dark. Checking the Voltage at the radio-connector - it says 0V.
So i checked the Fuses (M12, M10 and M11), all fine. Now i checkt the Voltage between the Fuse-Socket an the ground of the Car - also 0V. So there must be some kind like a pre-Fuse wich may be broken?!
Has anyone an idea? Itīs a 2013 EU-Model, 2.8 Diesel.

Thanks for helping!!! Itīs soooo quiet an dark in my car.....
01-18-2016 09:42 PM
ronjenx
Quote:
Originally Posted by Kpjr2181 View Post
My locks stopped working this week as well. The M38 was clearly blown when I took it out but when I try to replace it the new fuse sparks immediately and blows without even getting it completely in. Not sure what I'm doing wrong.
Fuse M38 protects the door lock relay coils on the pc board inside the TIPM.
Fuse M38 protects the circuits that leave the TIPM to actuate the lock actuators.
The door lock switches are MUX, and are not protected by a fuse.

It's most likely the short that is blowing the fuse is between the TIPM and the door locks.

Try disconnecting each door to see if one of them is causing the short. Don't forget the tail gate.
If, after all the doors are disconnected, it continues to blow the fuse, you will have to check each lock/unlock wire for continuity to ground.
01-18-2016 08:46 PM
Kpjr2181 My locks stopped working this week as well. The M38 was clearly blown when I took it out but when I try to replace it the new fuse sparks immediately and blows without even getting it completely in. Not sure what I'm doing wrong.
01-11-2016 02:14 PM
ShanMcD12 My locks stopped working, is that M38?
01-09-2016 10:49 PM
mudstah
Electrical Issues....

Driving home in POURING rain, With no grill, my lights started to flicker. Then I had NOTHING. No steering wheel controls, no lights, no directionals, no runners, no wipers. All I had were my LED spots... Needless to say, I got home safely, but WTF? Any advise will be appreciated.
This thread has more than 15 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome