JeepForum.com - Reply to Topic
Thread: Odd electrical happenings Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
07-25-2019 09:05 PM
lfhoward I don’t know about the lock thing but I get the “bong” chime sometimes when the drivers seatbelt sensor goes on the fritz... I see the seatbelt light on the dash for a fraction of a second before it goes away. Try adjusting the seatbelt or your position in the seat to verify. It’s just a loose connection.
07-25-2019 06:29 PM
slomarsh
Odd electrical happenings

Hi all,
Anyone else have these issues? Our 2008 KK occasionally gets weird electrical issues. While driving, a audible "bong" will occur. No lights or dash warnings accompany the "bong" This happens maybe once a week. Also, sporadically, the auto locks don't unlock either with the key fob or by opening the driver door while in "park". Pushing the unlock button on the driver door panel also does nothing. The only way I found to unlock the other doors and tail gate is to repeat lock and unlock on the key for a few times. Strange.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome