No heat - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 10-16-2020, 05:17 PM Thread Starter
swift101
Registered User
 
swift101's Avatar
2014 MK Compass 
 
Join Date: Apr 2019
Location: Watertown
Posts: 5
No heat

Hi everyone. Today I got in my 14 compass latitude 4wd 2.4 I needed some heat to defog the windshield Bc of the rain, etc..

Well, I am not getting any hot air. Blowing ice cold. I can move the selector knob to all positions (defrost, floor, etc..), blower works as normal. Blows in all positions. Thermostats were changed. Anyone got any ideas why, me to check?

Also, I really havenít driven the compass all that much bc from like April/may I ride my motorcycle, also since wife is working from home now I take her car. Could it Bc it sat a lot, long periods?

swift101 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome