dash board lights - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 Old 01-13-2020, 06:57 AM Thread Starter
MojaveSteve
Registered User
2017 MK Patriot 
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 15
dash board lights

Morning, quick question. Last night after starting my 17 patriot the lights for the ABS, traction control, and 4wd all stayed on on my dashboard, jeep ran fine but lights won't go off. Any ideas before i head to the dealership?

MojaveSteve is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 01-14-2020, 01:10 PM
JeepCares
FCA Customer Care
 
JeepCares's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: MOPAR World Headquarters
Posts: 5,528
Hi @MojaveSteve ,

We're sorry to hear that this happened! We understand that you are currently seeking advice from other forum members, however, if you are in need of additional support while in service, please send us a private message.

Darlene
Jeep Cares
JeepCares is online now  
post #3 of 5 Old 01-14-2020, 01:19 PM Thread Starter
MojaveSteve
Registered User
2017 MK Patriot 
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 15
will do. Thanks.
MojaveSteve is offline  
 
post #4 of 5 Old 01-17-2020, 07:41 AM
yzjwk
Registered User
 
yzjwk's Avatar
2005 WK 
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2,005
Quote:
Originally Posted by MojaveSteve View Post
Morning, quick question. Last night after starting my 17 patriot the lights for the ABS, traction control, and 4wd all stayed on on my dashboard, jeep ran fine but lights won't go off. Any ideas before i head to the dealership?
Might be too late here but That's usually the sign of a failed ABS wheel speed sensor or the wiring from it. Could also be a failed hub assembly that the speed sensor plugs into. If you get it the codes read by a garage, That will tell you what wheel and it's usually a fairly easy fix after that.

5 and counting :05 WK 5.7 HEMI
90 YJ Islander 4.2L
94 ZJ Ltd 5.2 ,00 WJ 4.0
2010 MK Patriot
yzjwk is offline  
post #5 of 5 Old 01-17-2020, 02:20 PM Thread Starter
MojaveSteve
Registered User
2017 MK Patriot 
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 15
Yes, it was a wheel speed sensor. all fixed up

2017 Patriot Mojave Sand Beige
MojaveSteve is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome