Instrument cluster red lines? - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 05-15-2019, 11:13 PM Thread Starter
219Jeep
Registered User
2015 JK Wrangler 
 
Join Date: Mar 2006
Location: Salinas
Posts: 13
Instrument cluster red lines?

I was sitting in my jeep in the dark, and I noticed what appear to be faint red horizontal lines running across the bottom of both the speedo and tach. They are in the area where the temp display, gear selection and mileage display. Is this normal?
Iíve only owned the Jeep about two months.
2015 JKU Rubicon

219Jeep is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
Instrument Cluster Issues - Tried a few things...no luck Ford4Now TJ Wrangler Technical Forum 40 03-01-2019 08:14 PM
Where does tach signal originate? Darrenz72 ZJ Grand Cherokee Forum 51 10-31-2018 01:09 PM
SOS_ a XJ cherokee 1996 PCM(ECU) supports the XJ2000 instrument cluster? qj985 XJ Cherokee Technical Forum 1 04-02-2018 11:26 AM
Red "Air Bag" light stays lit on Instrument Cluster Panel srodster ZJ Grand Cherokee Forum 3 01-08-2018 02:58 AM
Display fuel range at top of instrument cluster? pmkelly WK2 Grand Cherokee Forum 2 12-23-2017 01:19 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome