Did they send me the wrong seal? - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 03-23-2012, 01:37 PM Thread Starter
Jskonz71
Registered User
1999 TJ Wrangler 
 
Join Date: Mar 2012
Location: Austin
Posts: 7
Did they send me the wrong seal?

Hey everyone. I have a 99 TJ Sport that has been leaking oil at the pinion shaft on the rear Dana 35. I ordered a new kit from Quadratec but the seal I received is not the same size as the one I have on my axle.


Now the description on the Quadratech site states 'oil seal' not pinion seal. From what I can see it looks like the seal they sent me can fit into my existing pinion seal. Is this right? Do I remove the rubber part from my existing pinion seal and replace it with the oil seal?

It is a Dana 35 and the yoke does fit onto the spline ok. The link to the kit ordered is: http://www.quadratec.com/products/52237_05X0_PG.htm

I appreciate any and all assistance.

Jskonz71 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
A company sent me the wrong shocks, should I send them back or just lift to match? 26679cj5 TJ Wrangler Technical Forum 6 03-03-2012 05:38 PM
Did Advanced Adapters send me the wrong bracket? Scotch740 TJ Wrangler Technical Forum 12 07-12-2007 05:54 PM
What went wrong with this pinion seal job... muddymoose TJ Wrangler Technical Forum 11 08-13-2006 09:59 PM
Replaced rear axle seal, did i do something wrong? TomC TJ Wrangler Technical Forum 7 09-21-2004 06:18 PM
Am I screwed? Need help NOW! Pinion seal gone wrong (PICS) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxgksspot TJ Wrangler Technical Forum 20 09-12-2004 12:03 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome