2000 Jeep Wrangler Sahara speaker issues - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 Old 09-14-2015, 01:05 PM Thread Starter
sahara1234
Registered User
2000 TJ Wrangler 
 
Join Date: Jul 2013
Location: Wantage
Posts: 8
2000 Jeep Wrangler Sahara speaker issues

Today I hopped into my jeep as I normally do and plugged in my subwoofer and my faceplate to my stereo but for some reason only the subwoofer is playing. The front and rear OEM speakers are not working but the subwoofer and the after market head unit (professionally installed 2 years ago) are still working. I had redone the wiring to the subwoofer a year ago but did not touch the OEM speaker wires. Fuse to stereo looks fine but it's still not working. Was looking to get some input on why my speakers may not be working. I have not gone off-roading within the last 2 months. Thanks in advanced for any input.

sahara1234 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 09-14-2015, 02:17 PM
TheBoogieman
Distubed Jeepaholic
 
TheBoogieman's Avatar
2003 TJ Wrangler 
 
Join Date: Aug 2006
Location: charlottesville
Posts: 38,926
It's very simple to pull the stereo out and check the speaker plug and wires.

Quote:
Originally Posted by jeepinmichguy_ View Post
TheBoogieman is a jerk.
03' Rubicon/Zone 4.25" combo lift/Rancho 9000XL shocks/5.13 gears-35" MTZs/BM brakes
99' XJ / 5" BDS lift/ 33" DC extreme country MTs. Jeep #18
TheBoogieman is offline  
post #3 of 5 Old 09-14-2015, 02:30 PM Thread Starter
sahara1234
Registered User
2000 TJ Wrangler 
 
Join Date: Jul 2013
Location: Wantage
Posts: 8
That's what I was planning on doing once as I get the time just looking to see if there are any other options that I can look at while working on it. Thanks though.
sahara1234 is offline  
 
post #4 of 5 Old 09-14-2015, 05:02 PM
TheBoogieman
Distubed Jeepaholic
 
TheBoogieman's Avatar
2003 TJ Wrangler 
 
Join Date: Aug 2006
Location: charlottesville
Posts: 38,926
Quote:
Originally Posted by sahara1234 View Post
That's what I was planning on doing once as I get the time just looking to see if there are any other options that I can look at while working on it. Thanks though.
If all the speakers stopped working, the plug probably came loose.

Quote:
Originally Posted by jeepinmichguy_ View Post
TheBoogieman is a jerk.
03' Rubicon/Zone 4.25" combo lift/Rancho 9000XL shocks/5.13 gears-35" MTZs/BM brakes
99' XJ / 5" BDS lift/ 33" DC extreme country MTs. Jeep #18
TheBoogieman is offline  
post #5 of 5 Old 09-14-2015, 05:11 PM
alexh73
Registered User
 
Join Date: Sep 2015
Location: Bethel
Posts: 7
If all the speakers stopped working, the plug probably came loose.

also check the comtacts on the plug and check for dirt in the plug
alexh73 is offline  
Reply

Tags
not working , speaker , speakers

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome