EMPI Carb - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 06-13-2009, 05:19 PM Thread Starter
smitty586
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Location: Fort Worth
Posts: 19
EMPI Carb

After changing out my valve cover, my CJ is running like crap. I had to move some stuff around and disconnect some hoses. I am thinking that I must have not reconnected something, and/or hooked up something wrong. I am running an EMPI after market carb. It ran like a new jeep before the whole valve cover thing. Now, when I am not giving it gas, it stops running. Any ideas? Links to a vacuum hose diagram?


Smitty
2006 Wrangler
smitty586 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 06-13-2009, 06:38 PM
00bluedak
Registered User
1985 CJ7 
 
Join Date: Feb 2009
Location: clarkesville, GA
Posts: 105
sounds like you forgot to reconnect the vacuum advance to the distributor since it runs directly over the valve cover to the carb.
00bluedak is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
empi carb help 00bluedak Jeep CJ Forum 13 06-27-2009 02:15 PM
258 EMPI carb leaks greengene Jeep CJ Forum 1 09-09-2008 05:48 AM
EMPI carb? h2oman Jeep CJ Forum 15 08-26-2008 10:26 PM
empi carb David Augusto Jeep CJ Forum 7 11-06-2007 11:57 PM
32/36 EMPI carb Andreas Jeep CJ Forum 7 10-27-2006 10:20 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome