Rear heated seats not working. - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 11-09-2019, 07:52 PM Thread Starter
mr312712
Registered User
 
mr312712's Avatar
2008 WK 
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 2,990
Rear heated seats not working.

My 2008 Overland 5.7 rear seats won't turn on. The switches don't even light up, so Im assuming there not getting power. I checked the under hood fuse and It's good and not blown. Looks like the center console has been removed before, so maybe someone forgot to plug the switch back In?


It doesn't matter If the guy next to you doesn't know your racing winning Is winning.
Castrol Edge 10W30 Full Synthetic
04 WJ Overland Inferno Red 4.7 MAGNUM V8 HIGH OUTPUT
mr312712 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome