HELP - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 05-15-2019, 01:58 PM Thread Starter
GMksr
Registered User
2002 WJ 
 
Join Date: Nov 2017
Location: Smithfield
Posts: 4
HELP

I have 2001 WJ my odometer started to not work I have replace the vehicle speed sensor clean the connection and it still sometime don't work any ideas

GMksr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 05-15-2019, 02:45 PM
bbacus
Registered User
 
bbacus's Avatar
1999 TJ Wrangler 
 
Join Date: Mar 2013
Location: Middleton
Posts: 412
It could be a cluster problem. If it is you will probably have to replace it.
bbacus is offline  
post #3 of 3 Old 05-16-2019, 12:09 PM Thread Starter
GMksr
Registered User
2002 WJ 
 
Join Date: Nov 2017
Location: Smithfield
Posts: 4
Thanks I will check it out
GMksr is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome