UConnect 8.4 Bluetooth starts up muted. Why? - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 07-24-2021, 05:46 AM Thread Starter
ucla81
Registered User
 
ucla81's Avatar
2020 JK Wrangler 
 
Join Date: Dec 2013
Location: Harpers Ferry
Posts: 9
UConnect 8.4 Bluetooth starts up muted. Why?

Hey all. Bought a new 2021! Itís got the 8.4Ē UConnect/Nav. Love it. Hereís my question: When I startup it always instantly pairs to my iPhone12. Thatís great. However, often I have it playing songs off my iTunes library. When I start the motor, all is fine except the sound is always muted. Every time I start the engine the sound is muted. Itís not the phone. I have to push the mute button on the dash (to unmute) to start hearing sound and the muted symbol goes away of the screen. How do I get it to stop muting on startup? Thx!

ucla81 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome