horn and automatic start not working. suggestions? - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 Old 11-11-2019, 10:19 AM Thread Starter
dolla25please
Registered User
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 3
horn and automatic start not working. suggestions?

Hello, the horn and automatic start on my 09 Grand Cherokee Laredo recently stopped working for an unknown reason(s). I started with the horn, checked the fuses and relay which all seem to be working. I replaced the horn and it still doesn't work. However, when I push the horn button on the steering wheel I can hear the "clicking" sound from under the hood. Any ideas on how I should continue to trouble shoot this problem? Could the horn and auto start be related? Thanks for any suggestions.

Shawn


Last edited by dolla25please; 11-21-2019 at 10:13 AM.
dolla25please is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 11-20-2019, 06:44 PM
V8GCZJ
Registered User
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 374
What vehicle? What year? I assume the remote start is aftermarket?
V8GCZJ is offline  
post #3 of 5 Old 11-21-2019, 10:11 AM Thread Starter
dolla25please
Registered User
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 3
It would have been helpful if I included the make and model. It is a 2009 Jeep Grand Cherokee Laredo. No, the auto start is factory. Thanks in advance for your suggestions!

Shawn
dolla25please is offline  
 
post #4 of 5 Old 11-22-2019, 12:57 PM
RadarCoyote
Registered User
 
RadarCoyote's Avatar
1998 ZJ 
 
Join Date: Nov 2019
Location: Murfreesboro
Posts: 23
Garage
When you checked the relay, did you swap it for a known working one? It's an easy test but you'd be surprised how many people overlook tests like that.


Sent from my Phone 2 using Tapatalk
RadarCoyote is offline  
post #5 of 5 Old 11-24-2019, 11:02 AM Thread Starter
dolla25please
Registered User
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 3
I did. I purchased a new relay which did not fix the problem, unfortunately.
dolla25please is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome