Audio help - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 Old 08-25-2010, 02:19 PM Thread Starter
simetime
Registered User
1995 ZJ 
 
Join Date: Aug 2010
Location: FARGO, ND
Posts: 24
Audio help

Alright guys and gals! I am having problems with my infinity gold system in my 1995 zj. I put in a new head unit and also got the subs and amp put in it. It all works but her is the kicker.

Infinity amp works so the speakers also work when the source on the head unit is radio. But once you change the source to anything else all the audio is pushed through the subs. I think there maybe a way to fix that but i dont know where to start looking.

All the help in the world would be great. BTW this is my first jeep and post here!

simetime is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 08-25-2010, 04:08 PM
ZeroBeach
Registered User
2003 TJ Wrangler 
 
Join Date: Jun 2010
Location: Vero Beach
Posts: 30
I would say that something isnt connected right. So probably pop out the HU and check your connections? Or maybe the HU has had a malfunction. I know you said u put it in yourself and we all arent perfect so yeah... I am just starting to get more into the audio side of stuff now so i'd take a consensus but it doesnt hurt to check!
ZeroBeach is offline  
post #3 of 5 Old 08-26-2010, 08:01 AM Thread Starter
simetime
Registered User
1995 ZJ 
 
Join Date: Aug 2010
Location: FARGO, ND
Posts: 24
I have this figured out. I will post the solution a little later today but it was more then worth it in the end!
simetime is offline  
 
post #4 of 5 Old 08-26-2010, 08:44 AM
gily25
Registered User
2005 TJ Wrangler 
 
Join Date: Mar 2008
Location: CT
Posts: 3,259
you connected the remote wire incorrectly...common problem...
gily25 is offline  
post #5 of 5 Old 08-31-2010, 12:02 PM Thread Starter
simetime
Registered User
1995 ZJ 
 
Join Date: Aug 2010
Location: FARGO, ND
Posts: 24
the stock infinity gold amp is powered through the power antenna wire. so hook the blue and white (i believe, on the harness.) and hook that to the head units remote wire. I am pretty sure this is right
simetime is offline  
Reply

Tags
amplifier , audio components , problems , sound system

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
audio help banks741938 Audio, CB & Ham Radios, GPS, & Electrical 53 06-22-2008 01:19 PM
SPX audio Jeepkiddo Audio, CB & Ham Radios, GPS, & Electrical 2 01-03-2008 07:23 PM
TJ Audio JustinMiles Audio, CB & Ham Radios, GPS, & Electrical 2 07-23-2007 03:08 PM
audio help please? fastalkintn Audio, CB & Ham Radios, GPS, & Electrical 26 11-12-2004 08:57 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome