2014 WK2 uConnect 7.0 upgrade but no CarPlay - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 01-19-2020, 09:44 PM Thread Starter
Eric305
Registered User
 
Eric305's Avatar
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 8
2014 WK2 uConnect 7.0 upgrade but no CarPlay

So about 3 months ago I decided to upgrade my uconnect 5.0 to a 7.0 to get Apple CarPlay in my 2014 GC Laredo. I swapped out the unit, bezel and USB media center and no luck. I contacted the eBay seller and he accepted my return so I bought another 7.0 from a different seller and again no CarPlay. I tried swapping out the media center so I returned the first one to my local Jeep dealer and bought a newer version from another Jeep dealer. Still no CarPlay. My iPhone read only once that “iPhone must be unlocked for CarPlay to work” but nothing happened. Am I missing a step or a part? I have almost completely given up on this.

Eric305 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome