2009 Patriot Amplifier electrics - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 05-20-2016, 04:24 AM Thread Starter
Adrian2016
Registered User
 
Join Date: May 2016
Posts: 1
2009 Patriot Amplifier electrics

I recently had my jeep cleaned inside and out as it was filthy... it was shampooed etc.. afterwards I noticed the stereo wasn't working, I had this happen once before and it was water that got onto the amplifier plug dried it and everything was fine again. so this time I did the same and sure enough the sound cam back on, but 2 mins later the stereo was dead and all the lights came on the dash and the gauges stopped working. Now when I unplug the larger of the 2 plugs on the amp it seems fine but no stereo.... if I plug it in a cant start the car and all lights on dash again... I have checked all the fuses (small tab) and they are good, I have disconnected the battery! but still the same problem... any ideas??? I didn't check the cartridge fuses they look ok but not sure what they look like when they are blown??

How can the wiring to the amplifier affect the ignition circuit?

Adrian2016 is offline  
Reply

Tags
amplifier , dash lights , fuses , radio , speakers

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome