Motor Mount Issues!! - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 06-10-2019, 01:13 PM Thread Starter
mcasms
Registered User
 
mcasms's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: La Verne
Posts: 4
Motor Mount Issues!!

Hey Guys, I need some assistance here. I did a successful 4.0L transplant into my 86 CJ7 7-8 years ago. At the time I had a 2.5L in the CJ and so I used the engine frame mounts from my CJ and adapted to the 4.0L using Daystar Poly mounts. Here I am now many years later and I purchased a set of Browndog Industries HD motor mounts and brackets which mounted on the 4.0L perfectly. The problem is that now I'm having problems connecting them to the frame mounts. The passenger seems to seat fine but the driver side is roughly 3 inches south of where the mount should rest, I even moved the DS frame mount forward an inch and a half (they're bolt on and have a few holes to adjust) but it still wont line up.
Do I need a CJ7 258 DS Frame mount? Any help would be appreciated.


Thanks, MCA

mcasms is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 06-12-2019, 11:17 AM Thread Starter
mcasms
Registered User
 
mcasms's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: La Verne
Posts: 4
Anyone give me any leads or Jeep wisdom??
mcasms is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome