Strange Warm Start 4.0 - Page 2 - JeepForum.com
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #16 of 16 Old 02-08-2019, 10:19 PM
ZeeJay1997
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 9,044
Are you watching the mode change on a scanner? I have found it's not the engine temp that closes the loop. It's O2 sensor temp. Even on the coldest mornings mine closes in about 1 - 1.5 minutes.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ZeeJay1997 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
'98 4.0 cranks no start? acadia681 TJ Wrangler Technical Forum 3 06-05-2018 08:33 PM
2004 WJ 4x4 4.0 - Strange rattle / vibration in the front end at very low speeds. az-4x4 WJ Grand Cherokee Forum 7 05-07-2018 10:42 AM
Weird-----Won't start, runs fine !?!?!?!? jgresham75 YJ Wrangler Technical Forum 6 03-02-2018 08:45 PM
No start. p700 and p1391 Riotas WJ Grand Cherokee Forum 4 02-25-2018 07:45 PM
No Start on Warm Engine KMacKay WK Grand Cherokee & XK Commander Forum 4 11-25-2017 06:59 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome