Pioneer radio draining battery - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 07-07-2020, 11:48 AM Thread Starter
phacemeltar
Registered User
1998 ZJ 
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 35
Pioneer radio draining battery

Maybe this is the wrong place to post this, but here goes. I own 2 of the exact same pioneer head unit. The model number is deh-p77dh. I had the first one in my old lumina, the second in my ranger. They both worked fine up until I removed them from the vehicles. Now for some reason, when I hook either up in the Jeep, the next morning the battery is dead. I'm using a scosche harness for both and I've got it hooked up based on the diagram. Do I need to do something different? My guess is either the head units are toast or the wires aren't hooked up right. Do I need to splice the accessory with the hot wire? Do I need a special bracket? I'm really trying to get this hooked up, I've got a Laredo and my CDs are getting no use.

Please help

phacemeltar is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome