Died when I shifted into drive? - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 09-04-2014, 11:15 AM Thread Starter
NicCocco18
Registered User
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 54
Died when I shifted into drive?

So this is a first. I've had this car for about 3 weeks now and don't have tags in it yet so I haven't drove it around town but I've moved it around my yard and driveway as well as around the block and never had this problem. I was backing it down my drive way to go move it and then moved it where it needed to be, so when it's time to move it back into the driveway I put it in reverse and start backing out if my yard then go to shift it in drive and as I go they neutral into drive it just died? I put it in park and started it up as it didn't do it again? This is weird. Would it have anything to do with my cutting my muffler off a few days ago? It's a 1994 Zj with 159,000 miles. 5.2 liter v8

NicCocco18 is offline  
Reply

Tags
stall , tranny , v8 , zj

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome