Amp error in aftermarket amp - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 06-20-2015, 12:12 PM Thread Starter
Nicky-ZJ
Registered User
2004 WJ 
 
Join Date: May 2015
Posts: 20
Amp error in aftermarket amp

Okay so, I just got a new radio, my old one wasn't working and my left speaker is disconnected. I bought a pioneer and wired everything up correctly and it said amp error. So I bought a new amp and hooked it up and it still say amp error. Keep in mind the amp is an Infintiy gold system.

Attached Thumbnails
image.jpg  

Last edited by Nicky-ZJ; 06-20-2015 at 12:48 PM.
Nicky-ZJ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 06-20-2015, 04:44 PM
Bodybuilder21
Registered User
1998 ZJ 
 
Join Date: Jan 2007
Location: Philly
Posts: 1,037
Check the fuses on your amp, the power cable in the engine bay and definitely be sure to make sure that you grounded the amp properly...sand/grind down where ever your ground cable is connecting too..no ground no power.

Niner-Rebuilt 360+goodies; built re46
96'-4.0 5.5";4.56; locked- 4.6L/5spd in progress
Bodybuilder21 is offline  
post #3 of 3 Old 06-21-2015, 06:48 AM
HighLonesome
Web Wheeler
 
HighLonesome's Avatar
1995 ZJ 
 
Join Date: Feb 2005
Location: New Mexico
Posts: 8,056
Disconnect the amp and see if the head unit alone will power the speakers.
HighLonesome is offline  
Reply

Tags
amplifier , infinity gold speakers , radio

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome