Front Sway Bar - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old Today, 10:37 AM Thread Starter
dented
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Location: Colts Neck
Posts: 339
Front Sway Bar

2001 XJ 3.5" Old Man Emu lift. I have had it aligned. Rides true.

The sway bar was rubbing against the track bar bracket. I noticed Disconnects are off. The sway is being pulled passenger side. I'm not sure what is off. The trackball is adjustable and I have centered the axle.

What should I be looking for?

dented is online now  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (1 members and 1 guests)
dented
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
rear anti sway bar for a 1976 CJ5 78cj5123 Jeep CJ Forum 6 11-15-2018 06:14 AM
Front sway bar links: Inside or outside of sway bar? Th0r WK Grand Cherokee & XK Commander Forum 0 04-16-2018 09:06 AM
Addco sway bar has been hitting my skid plate. Does the plate need to be repainted? moorecha19 WJ Grand Cherokee Forum 2 02-14-2018 06:50 AM
Sway bar disconnect opinons wanted JimSmith TJ Wrangler Technical Forum 15 02-06-2018 07:10 PM
CrankyGypsy's 2004 Rubicon CrankyGypsy Jeep Builds 33 05-14-2017 09:03 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome