New here - Page 2 - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Compass & Patriot Forum > New here

JK specific skid plates from Clayton Off Road Mfg.RCV Heavy Duty Axle Shafts Now Shipping at Baseline4x4.comStainless Steel Door Hinge Pins

Reply
Unread 09-10-2012, 04:31 PM   #16
FujativeOCR
Registered User
2011 MK Patriot 
 
Join Date: Aug 2011
Location: Newfoundland, Center of the Universe
Posts: 878
I'm doing a stereo on mine right now I'll let you know soon enough. Mine has the 140 amp alternator stock already. I'm also frustrated with the mpg as I openly bash on it every chance I get for that.

FujativeOCR is offline   Reply With Quote
Unread 09-10-2012, 05:08 PM   #17
12compass
Registered User
2012 MK Compass 
 
Join Date: Sep 2012
Location: hudson, FL
Posts: 16
yea im gonna do an ssa dcon 12 with a custom built ported box and i always do too and also i have placed a complaint with chrysler for various issues but they have been none to helpful
12compass is offline   Reply With Quote
Unread 09-10-2012, 05:27 PM   #18
FujativeOCR
Registered User
2011 MK Patriot 
 
Join Date: Aug 2011
Location: Newfoundland, Center of the Universe
Posts: 878
Never heard of SSA. Had to look them up. Looks like a good old fashioned paper/kevlar cone maybe? I like that. Wondering why they use the same motor from the 10" on the 15" though.

I got a Boston G3 10" I'm also doing in a custom vented box. I went with the 10" so it's easier to hide under the cargo cover and takes up less cargo room over all.



image-2954386728.jpg
FujativeOCR is offline   Reply With Quote
Unread 09-10-2012, 05:39 PM   #19
12compass
Registered User
2012 MK Compass 
 
Join Date: Sep 2012
Location: hudson, FL
Posts: 16
yea i used to use boston g1s nice subs and the ssa dcons are the absolute loudest sub ive ever heard on 300 watts and only for 124.00 check out their site

http://store.soundsolutionsaudio.com...ionsaudio.html
12compass is offline   Reply With Quote
Unread 09-10-2012, 05:53 PM   #20
FujativeOCR
Registered User
2011 MK Patriot 
 
Join Date: Aug 2011
Location: Newfoundland, Center of the Universe
Posts: 878
G1 = Bostons intro sub though :-/
FujativeOCR is offline   Reply With Quote
Unread 09-10-2012, 05:57 PM   #21
12compass
Registered User
2012 MK Compass 
 
Join Date: Sep 2012
Location: hudson, FL
Posts: 16
oh no ive heard a geat range of them they are great subs all im sayin is for the money the ssa would own the bostons sound quality and spl wise thats just what happens with hand built mom and pop shop made in america subs
12compass is offline   Reply With Quote
Unread 09-10-2012, 06:11 PM   #22
FujativeOCR
Registered User
2011 MK Patriot 
 
Join Date: Aug 2011
Location: Newfoundland, Center of the Universe
Posts: 878
What are you going to amp it with? I'm picking up my Arc XDi803 tomorrow. 400 to the sub, 80x2 to the front doors/dash.
FujativeOCR is offline   Reply With Quote
Unread 09-10-2012, 06:15 PM   #23
12compass
Registered User
2012 MK Compass 
 
Join Date: Sep 2012
Location: hudson, FL
Posts: 16
that amp would be perfect for mine although i havent quite decided yet there is a sweet boston acoustics amp i wanna pick up and then im thinking like 450 or 500 rms for my sub
12compass is offline   Reply With Quote
Unread 09-10-2012, 06:18 PM   #24
FujativeOCR
Registered User
2011 MK Patriot 
 
Join Date: Aug 2011
Location: Newfoundland, Center of the Universe
Posts: 878
Are you replacing the factory deck? Did yours come with the "Boston" stock system or the regular one?
FujativeOCR is offline   Reply With Quote
Unread 09-10-2012, 06:29 PM   #25
FujativeOCR
Registered User
2011 MK Patriot 
 
Join Date: Aug 2011
Location: Newfoundland, Center of the Universe
Posts: 878
I almost went with the 5 channel but I'm trying not to kill the electrical systemwhile under warranty.
FujativeOCR is offline   Reply With Quote
Unread 09-10-2012, 07:49 PM   #26
12compass
Registered User
2012 MK Compass 
 
Join Date: Sep 2012
Location: hudson, FL
Posts: 16
the 9 speaker "boston" and yea im gonna use the stocker its easier to integrate my aps to that than it is to integrate the stock uconnect mic and steering wheel busttons to my pioneer premier headunit and yea im not doing 5 because im running components amped up front then my rear doors and the flip downs are just gonna be run off the stock amp
12compass is offline   Reply With Quote
Unread 09-10-2012, 10:52 PM   #27
FujativeOCR
Registered User
2011 MK Patriot 
 
Join Date: Aug 2011
Location: Newfoundland, Center of the Universe
Posts: 878
What are you using for a line output converter for amps?
FujativeOCR is offline   Reply With Quote
Unread 09-10-2012, 10:58 PM   #28
FujativeOCR
Registered User
2011 MK Patriot 
 
Join Date: Aug 2011
Location: Newfoundland, Center of the Universe
Posts: 878
I'm also running a 6.5 component set, putting tweeter in the stock dash location where the 2 1/2" are. Using an Audiocontrol LCQ-1 for EQ, signal summing and line converter duties.
FujativeOCR is offline   Reply With Quote
Unread 09-11-2012, 04:46 AM   #29
12compass
Registered User
2012 MK Compass 
 
Join Date: Sep 2012
Location: hudson, FL
Posts: 16
my thoughts exactly although im seriously playing with the idea of putting the tweeter in the door just slightly above the midbass and of course im going to sound deaden everything with sds ccf and mfv and also this other stuff cant remember the name at the moment im just hoping in the end my 22's and extensive stereo wont affect the gas mileage too badly. I would honbestly love this vehicle if it got 30 mpgs or had more power and got 25 mpgs i just hate this power train if i didnt have a warranty id be thinkin it was time for a motor swap im still thinkin abut attempting to swap for a 5 speed trans i havent looked into it yet but i wonder
12compass is offline   Reply With Quote
Unread 09-11-2012, 10:35 AM   #30
FujativeOCR
Registered User
2011 MK Patriot 
 
Join Date: Aug 2011
Location: Newfoundland, Center of the Universe
Posts: 878
I thought for a second I'd be able to change the final drive gears on mine to the 6:1 ones but everyone says no. And the Jeep dealer seems to be unaware there is a final drive ratio located somewhere outside the CVT ratios.
FujativeOCR is offline   Reply With Quote




Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.