post #1 of Old 08-03-2013, 05:34 PM Thread Starter
stunod85
Registered User
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 2
High beams on 2014 patriot

For some reason when I pull the high beam shifter back towards the driver for a temporary bright look at the road it works great until I pull it back longer than 10 seconds and then it shuts of for and 30 secs and I can't turn the back on by pulling it back. It does work if I push it forward. But I like to pull it when I need it. I can turn it of faster if I need to.

Is this normal or is it just my car? Thanks for the help!

stunod85 is offline  
post #2 of Old 08-03-2013, 06:11 PM
Lehman26
Registered User
2012 MK Compass 
 
Join Date: May 2011
Location: columbia
Posts: 352
Mine does that..dont know if its normal or not though
Lehman26 is offline  
post #3 of Old 08-03-2013, 07:52 PM Thread Starter
stunod85
Registered User
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 2
Okay maybe it is normal than... I guess I will ignore the issue than. I didn't test drive the car at night
stunod85 is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome