07 patriot intermittent electrical problem - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-08-2013, 07:21 PM Thread Starter
Porksword04
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Location: Warwick
Posts: 1
07 patriot intermittent electrical problem

I can't figure out why this truck is having electrical issues, just changed the battery. Sometimes it starts others it won't till i rehook the battery up to it. Now it won't start, the ignition turns on part way shows the odometer, but none of the radio lights or anything. Nothing happens at all when I try to start it. ItsJust dead, no click whine squeal or moan. Like if the truck had no battery. I don't know why the battery shows in spec. Over 12v. It makes no sense. I'm thinking steering module or w/e? Thanks for any help.

Porksword04 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-08-2013, 08:57 PM
FujativeOCR
Registered User
2011 MK Patriot 
 
Join Date: Aug 2011
Location: Newfoundland
Posts: 884
Or a bad chassis ground on one of the circuits that wont turn on?
FujativeOCR is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome