Vibes on startup - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 Old 09-08-2010, 07:14 PM Thread Starter
ribs
Registered User
2007 JK Wrangler 
 
Join Date: Feb 2008
Location: canada
Posts: 804
Vibes on startup

So when I start my jeep it sounds like an airplane and starts vibrating. It does not do this everytime I start the Jeep. It seems like it happens afert I have drivin the Jeep for a while, shut it off to run into a store then when I come out it has the problem. If I shut off the jeep then restart everything is fine.

It is pretty much the same sound/feeling as when your engine runs at mach 3 to cool off...but my ac is off and temps are normal.

Anyone have any ideas in what the problem could be?


Quote:
Originally Posted by notoriousdoa View Post
we had a peep hole looking into the girls jeep forum, but someone used it as a glory hole so they patched it up.
Quote:
Originally Posted by LarryGrant View Post
...And no the truck dont give BJs but guess you are not married as wifes dont give them either. :rolleyes:
ribs is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 09-08-2010, 07:19 PM
NoVaHunter
Registered User
2006 TJ Wrangler 
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,315
must be the flux capacitor.





I honestly have no idea

Quote:
Originally Posted by KHoff90 View Post
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
NoVaHunter is offline  
post #3 of 4 Old 09-08-2010, 07:23 PM Thread Starter
ribs
Registered User
2007 JK Wrangler 
 
Join Date: Feb 2008
Location: canada
Posts: 804


I went wheeling a few days before this started happening. There was a decent amount of mud (no mud holes just really muddy trails).

I have washed MOST of it off but there is still stuff under the Jeep I missed.

My fan spins pretty freely with the engine off with very little to no resistance it this normal?

Quote:
Originally Posted by notoriousdoa View Post
we had a peep hole looking into the girls jeep forum, but someone used it as a glory hole so they patched it up.
Quote:
Originally Posted by LarryGrant View Post
...And no the truck dont give BJs but guess you are not married as wifes dont give them either. :rolleyes:
ribs is offline  
post #4 of 4 Old 09-13-2010, 08:29 PM Thread Starter
ribs
Registered User
2007 JK Wrangler 
 
Join Date: Feb 2008
Location: canada
Posts: 804
Bump.

Quote:
Originally Posted by notoriousdoa View Post
we had a peep hole looking into the girls jeep forum, but someone used it as a glory hole so they patched it up.
Quote:
Originally Posted by LarryGrant View Post
...And no the truck dont give BJs but guess you are not married as wifes dont give them either. :rolleyes:
ribs is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
MML vibes vs. Driveline Vibes??? iceman123187 TJ Wrangler Technical Forum 2 03-12-2010 07:04 PM
What is the diff between driveline vibes and wheel/tire balancing vibes chaznad TJ Wrangler Technical Forum 14 05-05-2009 09:07 PM
Should CEL come on during startup? Brandon Iain TJ Wrangler Technical Forum 2 04-26-2007 01:12 PM
got lift no vibes,now vibes? what could have happened? kaketj TJ Wrangler Technical Forum 6 01-23-2005 04:17 PM
No vibes after BB! CRASHED... now I got vibes!?!?! thejafe TJ Wrangler Technical Forum 12 08-23-2004 09:18 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome