Uconnect is asking - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 12-04-2012, 11:17 AM Thread Starter
xsdbs
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Location: over here
Posts: 502
Uconnect is asking

Hello,
If your Uconnect system keeps randomly asking for a mass storage device or other random request prompts then you will need to apply the update that is found at the link below:

Here's the instructions for the Uconnect update.
***Important note: Please make sure that the vehicle battery power is not interrupted. This could cause damage to the update and the module. The best procedure is to have the vehicle running during the process.*****
You will need a thumb drive of at least 1GB. If you have files on the thumb drive, please delete them and format the drive (to FAT32) just to make sure that it is completely clean
Download it to the thumb drive that has no other files on it. Once it is downloaded to the thumb drive, please rename it so the file is uconnect.upd (basically delete everything up to Uconnect.upd).
Turn the radio on, Place the thumb drive in the center console USB connector (on vehicles with the dealer installed unit, it should be in the glove box), press and hold the Uconnect button for about 12 - 15 seconds, you should here "update started". This process should take about 15 - 20 minutes; there will be some beeps during the process. Please listen during the update for any error message that may be said by Uconnect. When the update is completed, the radio screen will go back to a radio display. Let me know how this works out for you.

http://www.mediafire.com/?g31sjt4ca0o72s9

xsdbs is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 12-04-2012, 08:35 PM
betterday85
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Location: Johnson City
Posts: 1
This works perfect. THANK YOU!
betterday85 is offline  
post #3 of 3 Old 12-07-2012, 06:46 AM Thread Starter
xsdbs
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Location: over here
Posts: 502
You're welcome. Glad to help.



Quote:
Originally Posted by betterday85 View Post
This works perfect. THANK YOU!
xsdbs is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome