Superchips error - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Wrangler Forums > JK Wrangler Technical Forum > Superchips error

Introducing MONSTALINER™ UV Permanent DIY Roll On Bed LineAdvance Adapters SYE KitsCustom Axle Work at CCOR

Reply
Unread 07-24-2010, 05:38 PM   #1
skiro98
Registered User
2007 JK Wrangler 
 
Join Date: Sep 2009
Location: central MA
Posts: 84
Superchips error

Sorry - did a search and came up empty...

I installed the 87 tune last week with no problems (just after I updated the programmer).

Tried to install the 91 octane tune and came up with 'general error G-3F'. Connected it to my Pc and it connected fine and said its up to date. Retried on my JK and got the same error.

Anyone else experience this?

(sent a msg to superchips - but they are only open M-F...so I was kind of anxious)

Thanks

skiro98 is offline   Reply With Quote
Unread 07-24-2010, 06:34 PM   #2
skivviss
Registered User
2010 JK Wrangler 
 
Join Date: Apr 2010
Location: Tucson, AZ
Posts: 764
i have gotten this message. but disconnecting the superchips and letting the jeep sit a few moments always has let it go through on the second try.

but, sounds like if you went in and checked the pc update, you gave it enough time between tries. ugh.

are you getting it while its loading the tune or as its trying to synch with the jeep? mine always occurred while trying to synch.
skivviss is offline   Reply With Quote
Unread 07-24-2010, 08:33 PM   #3
plac
Registered User
2012 JK Wrangler 
 
Join Date: May 2006
Location: CA
Posts: 1,425
turn your key 1 more notch.
__________________
2013 VW GTI
plac is offline   Reply With Quote
Unread 10-21-2011, 04:17 PM   #4
JChurch
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Location: Lakewood, Colorado
Posts: 22
Sorry everyone for the thread revival...

Just bought a superchips flash PAQ and getting the 3F error. The error comes up trying to tune. Reads all the information, gets the correct VIN, reads RPM and temperature, shows as stock with 27.5 inch tire size. I bought it to resolve the speedometer being way off (35 inch tires now) and perhaps get a little more performance.

Tried using different key positions, updated superchips when I bought it.
JChurch is offline   Reply With Quote
Reply
Thread Tools


Suggested Threads





Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.