Radio Fuse /radio not working of after fog light install? -

LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 03-17-2009, 03:38 PM Thread Starter
Registered User
2008 JK Wrangler 
Join Date: Dec 2008
Location: Drexel Hill
Posts: 69
Radio Fuse /radio not working of after fog light install?

i have a 2008 2 door X wrangler
i went to install the fog lights this weekend and think i blew the radio fuse since its not working

when i checked the manual it claims this:
20 Amp Yellow
Ignition Off Draw Vehicle Entertainment System (IOD-VES), Satellite Digital Audio Receiver (SDARS), DVD, Hands Free Module (HFM), RADIO, Antenna (ANT), Universal Garage Door Opener (UGDO), Vanity Lamp (VANITY LP)

but in the M10 cavity in my jeep, it has a BLUE 15 amp fuse (which looks good btw)
am I missing something here?

my fog lights work fine. i wired them to the M9 cavity (unoccupied in my jeep) so my fogs will turn off when my ignition is off.

but since my radio is out after my fog install , i must have screwed somthing up. so i thought i would try the fuses

any suggestions??

thanks in advance

also, i did not unplug any other fuses or disconnect anything else electrical during the install. i DID have my fuses pulled out of my fog light harness as i was installing them and the KC instructions suggested

Bonesboy is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
Installing radio, now no interior lights/no radio working? What fuse? Ford4Now TJ Wrangler Technical Forum 7 03-31-2012 07:49 PM
new radio install - distributor noise on Radio bestos YJ Wrangler Technical Forum 8 10-03-2009 08:47 PM
Where is the radio fuse? TheNewbie YJ Wrangler Technical Forum 11 06-26-2009 08:18 PM
Guages and Radio doesn't work after radio install HoosierDaddyTJ TJ Wrangler Technical Forum 3 04-15-2009 01:57 AM
wrangler dome light and Radio stopped working paperpuncher YJ Wrangler Technical Forum 14 02-11-2007 08:18 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome