JK Vibration - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 Old 06-16-2011, 10:49 PM Thread Starter
Playsinpuddles
Registered User
2011 JK Wrangler 
 
Join Date: Mar 2011
Location: Aurora
Posts: 145
JK Vibration

First off I got into a driver side accident and now I'm feeling vibrations every time I come to a stop. It sometimes starts when I apply the breaks hard and idling. When moving it doesn't do this. Any help with figuring out the problem will be awesome. Thanks in advance.

Playsinpuddles is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 06-22-2011, 01:58 PM
pmedicj
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Location: gardner
Posts: 1
bent, broken transmission or engine mount!

I had the same thing from my minor accident with the exact same symptoms. also check your body mounts and see if they are straight or crooked, could also have pushed your frame back out of alignment.

my drivers side frame rail was pushed back and up got that straightened out and then had the exact vibes you describe which were remedied with a new motor mount and transmission mount. now I have a highway speed vibration that nobody can figure out, all I know it's somewhere in the driveline and have replaced everything with a complete coil lift including driveshafts, arms, springs, shocks, trackbars, tie rods, ball joints, wheels balanced, aligned and nothing or nobody can get this vibration out. it did it stock and with everything replaced remains.

Anyway thats my rant but the vibration at idle was cured with new motor and transmission mounts
pmedicj is offline  
post #3 of 4 Old 06-23-2011, 10:05 PM Thread Starter
Playsinpuddles
Registered User
2011 JK Wrangler 
 
Join Date: Mar 2011
Location: Aurora
Posts: 145
I'm gonna get this looked at cause now it's starting to vibrate in third gear. Gear 4 is closet to 80mph for me I think and that's what I've been doing to avoid the vib.
Playsinpuddles is offline  
post #4 of 4 Old 06-07-2013, 10:14 PM Thread Starter
Playsinpuddles
Registered User
2011 JK Wrangler 
 
Join Date: Mar 2011
Location: Aurora
Posts: 145
I moved out of Cleveland to Jacksonville North Carolina and the vibration is gone. Don't know if it was the cold but it's not vibrating any more.
Playsinpuddles is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome