Installed oro 3rd brake light now tail light is out - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 09-29-2013, 10:23 PM Thread Starter
stephen28
Registered User
2013 JK Wrangler 
 
Join Date: Mar 2011
Location: centereach
Posts: 124
Installed oro 3rd brake light now tail light is out

Ok so basically I installed the oro light and wired it in so that it would act as a 3rd brake light and license plate light after wiring it up everything works but my rear passenger tail light is out

I wired the plate through the passenger tail light

With the oro to jeep connection

Black to black (grounds)
Green to white and yellow(running lights)
Red to black and grey(brake light)

I cut and spliced the wires and made the connections with the quick soders included in the kit

Everything else works fine except the passenger side running light..

Any ideas?!

Feels really ****ty to have something half way done and not knowing how to fix it!!

Thanks!!


2013 JKU / 2.5" AEV / 35" GY MTR
stephen28 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 09-30-2013, 10:31 AM
spyder6
Got that Toyota chit
 
spyder6's Avatar
2010  
 
Join Date: Feb 2006
Location: Louisville, KY
Posts: 12,037
Why didn't you just use the factory section of loom from the original 3 rd?

2010 Magnetic Toyota 4Runner Trail Teams

My builds:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
and
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
or follow us on
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
spyder6 is offline  
post #3 of 3 Old 09-30-2013, 04:56 PM Thread Starter
stephen28
Registered User
2013 JK Wrangler 
 
Join Date: Mar 2011
Location: centereach
Posts: 124
I did wire it off of the wire from the original 3rd sorry that wasn't made clear in my original post.

I ended up figuring out the wiring after some trial and error

2013 JKU / 2.5" AEV / 35" GY MTR
stephen28 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome