2012 sport a/c issues... Help please - Page 4 - JeepForum.com
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #46 of 51 Old 11-08-2012, 06:03 PM
Warmjku12
Registered User
2012 JK Wrangler 
 
Join Date: Sep 2012
Location: Cibolo
Posts: 118
Has anyone found a solution to this? I'm only at 2k and was going to wait till my oil change. But its happened in cool and warm weather for me

Warmjku12 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #47 of 51 Old 01-24-2013, 03:42 PM
ent8500
Registered User
2012 TJ Wrangler 
 
Join Date: May 2012
Posts: 13
Anyone have a answer to this? It was actually hit enough today AC kicked in and both times it would stop after about 5 min and then restart 30 sec later. ???
ent8500 is offline  
post #48 of 51 Old 02-17-2013, 04:51 AM
ahmed255
Registered User
2012 JK Wrangler 
 
Join Date: Apr 2007
Location: Saudi Arabia
Posts: 51
Same problem here ,, 2012 Sport , Export version ,, happened around 5 times

2007 XH Commander (International model), Green Metallic, Limited, 5.7L HEMI, Quadra-Drive II
Spidertax 1.5" wheel spacer, Flowmaster 50 SUV muffler, Sylvaniya Ultra bulbs for high beam and fog lights, K&N replacement filter
ahmed255 is offline  
post #49 of 51 Old 02-18-2013, 11:18 AM
Warmjku12
Registered User
2012 JK Wrangler 
 
Join Date: Sep 2012
Location: Cibolo
Posts: 118
I took mine in and the dealer hadn't heard anything about it and wasn't able to duplicate it. So they just documented it and that was it
Mine still has done it, not lately though
Warmjku12 is offline  
post #50 of 51 Old 06-17-2013, 11:55 AM
ent8500
Registered User
2012 TJ Wrangler 
 
Join Date: May 2012
Posts: 13
Anyone heard any answers for this?
ent8500 is offline  
post #51 of 51 Old 07-16-2013, 01:55 PM
tjthorson
Registered User
 
tjthorson's Avatar
2014 JK Wrangler 
 
Join Date: Jun 2006
Location: IL
Posts: 1,048
Quote:
Originally Posted by ent8500 View Post
Anyone heard any answers for this?
People all over the internet are complaining about this. Its not a safety issue, so don't look for a recall. If they wouldn't recall my TJ splattering gasoline at every fillup all over the station, they certainly wont do this.

Its clearly a software glitch. Its always in the first few minutes after startup - BOTH my 2013s do it. Its random. SOme people complain about the power windows not working after. I have a base model sport, so I don't have power windows - but - I have noticed about half of the time that after the fan cuts out - the temp reading on the dash will climb slowly. Whatever the outdoor temp is (say 75) - it will climb every few seconds. 76, 77, 78 - all the way up to 99 and stop. I KNOW it isn't 99 out... If I turn off the jeep and restart, it will read back at 75 again.

Crazy glitch in the software somewhere. Maybe its an intentional Easter Egg by the programmers.

Todd Thorson
2013 Jeep Wrangler Sport Orange Crush
Orange Crush Jeep Club Member #50
2013 Jeep Wrangler Unlimited Gecko Green (Wife's DD)
Gecko Green Jeep Club Member #1
2005 Yellow Unlimited Rubicon (sold)
My Band! -> http://www.forgethannah.com
http://www.toddsplace.com
tjthorson is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome