Starting Problems.....Electrical? - Page 2 - JeepForum.com
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #16 of 19 Old 02-19-2011, 09:57 AM Thread Starter
bdrayer
Registered User
2015 JK Wrangler 
 
Join Date: Oct 2009
Location: Macomb
Posts: 254
Ok so I disconnected my battery terminals and cleaned them up until they were nice and shiny. I tightened down and threw some protectant on the posts and connections.

I guess we will see what happens. Thanks guys.

bdrayer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 19 Old 02-19-2011, 09:59 AM Thread Starter
bdrayer
Registered User
2015 JK Wrangler 
 
Join Date: Oct 2009
Location: Macomb
Posts: 254
out of curiosity where are all my grounds, I know the one on the motor but where are the other ones?
bdrayer is offline  
post #18 of 19 Old 02-19-2011, 12:30 PM
Ahrnsbrak14
Registered User
1997 TJ Wrangler 
 
Join Date: Jan 2011
Location: owings
Posts: 302
What other ones?
Ahrnsbrak14 is offline  
post #19 of 19 Old 02-19-2011, 12:43 PM
Ryman12
Registered User
2000 TJ Wrangler 
 
Join Date: Feb 2010
Location: Shrewsbury, MA
Posts: 318
There is another ground on the firewall a little to the left of the rear engine. There is another ground made out of woven wire which is also located on the firewall.

2000 4.0 wrangler 2.5" lift
5 speed JCR Off Road prerunner bumper
Ryman12 is offline  
Reply

Tags
battery , electrical issue , starting

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
YJ Starting/Electrical Prob. No-Doors YJ Wrangler Technical Forum 12 07-27-2010 11:54 AM
starting/electrical issue??? need help twizz TJ Wrangler Technical Forum 1 05-24-2010 05:27 PM
YJ starting issue (perhaps electrical) Inch7706 YJ Wrangler Technical Forum 1 09-06-2008 04:33 PM
Odd electrical/starting problem tommygdbr TJ Wrangler Technical Forum 8 12-29-2006 12:33 PM
Need help with starting/electrical problem BaaBaa TJ Wrangler Technical Forum 4 05-06-2006 11:20 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome