Rear Wiper not working - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Wrangler Forums > TJ Wrangler Technical Forum > Rear Wiper not working

FS: Jeep Fog Light LED Bulbs! Several Brightness Options! SPARTAN LOCKERS are on sale BIG TIME at ROCKRIDGE 4WD!Yukon Ultimate 35 axle kit for c/clip axles with Yukon Zip

Reply
Unread 04-18-2010, 03:54 PM   #1
evan1395
Registered User
1996 ZJ 
 
Join Date: Nov 2009
Location: Paradise, California
Posts: 1,021
Rear Wiper not working

idk what happened, it worked up until a month or so ago...anyway just wondering if anyone had any idea what number fuse it was for the rear window accesories, i ddidnt get a owners manual with my jeep

evan1395 is offline   Reply With Quote
Unread 04-18-2010, 04:19 PM   #2
Hesher420
Registered User
2006 LJ Wrangler 
 
Join Date: Oct 2005
Location: Milwaukee WI
Posts: 1,772
Fuse 6 (20A.)
__________________

**'06 Blacked Out LJ**

> > > LJ Owners Group < < <

Black Jeep Society
"We are one. One society. Digitless."
"I am not a number, I am a free man!"

Hesher420 is offline   Reply With Quote
Unread 04-18-2010, 07:30 PM   #3
evan1395
Registered User
1996 ZJ 
 
Join Date: Nov 2009
Location: Paradise, California
Posts: 1,021
thank ya, is it the fuse panel behind the glove compartment, or the main one under the hood?
evan1395 is offline   Reply With Quote
Unread 04-19-2010, 12:03 PM   #4
Hesher420
Registered User
2006 LJ Wrangler 
 
Join Date: Oct 2005
Location: Milwaukee WI
Posts: 1,772
glove box
__________________

**'06 Blacked Out LJ**

> > > LJ Owners Group < < <

Black Jeep Society
"We are one. One society. Digitless."
"I am not a number, I am a free man!"

Hesher420 is offline   Reply With Quote
Unread 04-19-2010, 12:18 PM   #5
GOLENJEEPTJ
Running Secretly Amok!
 
GOLENJEEPTJ's Avatar
2002 TJ Wrangler 
 
Join Date: May 2007
Location: Ventura ,CA., California
Posts: 9,678
If your fuse checks out good check the plug at rear of hardtop and tub.If that's ok check powering going into wiper motor with test light. Unfortunatly I had to replace my motor.Not that expensive.
GOLENJEEPTJ is offline   Reply With Quote
Unread 04-19-2010, 12:26 PM   #6
Alex74012
Registered User
2004 TJ Wrangler 
 
Join Date: Dec 2009
Location: BA OK
Posts: 641
i always forget to plug mine back together,after hardtop removal
__________________
that dd rubi on 37's
Alex74012 is offline   Reply With Quote
Reply
Thread Tools


Suggested Threads





Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.