JeepForum.com

JeepForum.com (http://www.jeepforum.com/forum/)
-   TJ Wrangler Technical Forum (http://www.jeepforum.com/forum/f9/)
-   -   Random shutoff when engine is warm won't start back up (http://www.jeepforum.com/forum/f9/random-shutoff-when-engine-warm-wont-start-back-up-1451266/)

higgins192 12-17-2012 02:38 PM

Random shutoff when engine is warm won't start back up
 
I sent my jeep into the shop to rebuild the front axle. Well 3 weeks later I go to pick it up and I drive it away well a few miles down the road it spiders like its missing and shuts off and it wouldn't crank back over. Well I clean the distributor and that didn't help. So I bought a pick up coil and installed it. It helped but still shut offed and I got a error code P1391 the camshaft sensor seems fine could it be the crankshaft sensor? Please help

Jeepsr4me 12-17-2012 02:59 PM

Yeap thats what it is. Change that.

oakmckinley 12-17-2012 04:07 PM

If you just had it at a shop, check the connection. Maybe they had to remove it and its not connected all the way.
Not sure why they would have to mess with that but who knows.

daubler1975 01-06-2013 11:32 AM

check the computer
 
Had stalling issues, changed cam and crank sensors.....still stalled. Checked the screws around the computer case and saw white corrosion. Took the case out, opened it, and saw that the corrosion had spread into the case and was starting to pop off some tiny circuits from the board. I'm waiting for a new computer to install, but I'm almost 100% sure this was causing the problem.


The time now is 05:57 PM.

Powered by vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.