Problems with wiring harness and defroster - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 07-17-2005, 12:38 PM Thread Starter
hiyamoose
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Location: San Diego, CA
Posts: 8
Problems with wiring harness and defroster

I got a wiring harness from jeepsareus for a 98 TJ and 2003+ hardtop. They spliced two harnesses together and everything fits. Only problem is, actually two problems, the defroster does not work - the light on the switch will not illuminate.

Couple of questions...

Will a 40 amp fuse, rather than a 30, in the PDC affect this? When I got the box from jeepsareus, the fuse was a 40 rather than a 30.

Also, I have not attached the two terminal wires to the instrument panel cluster connector. Figures I could get through every step of installation except the very last one. Both slots on the I/P cluster already had connectors. One dead ended @ 3" out. The other led off into the dash somewhere. First, what do I do to get the terminals to where they need to go? Second, will not connecting these terminate a circuit or something that will kill the defroster? It didn't look like it.

The windshield wiper and fluid spray work perfectly. Just got to solve the defroster problem.

help...please...

hiyamoose is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 07-17-2005, 05:14 PM Thread Starter
hiyamoose
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Location: San Diego, CA
Posts: 8
btt...Bueller...Bueller

...going back for round 2 of wiring the hardtop.
hiyamoose is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
Ongoing wiring harness problems.. need help! gsmith795 YJ Wrangler Technical Forum 2 06-25-2009 12:47 PM
Wiring problems after swap, which harness will work? Drdan524 YJ Wrangler Technical Forum 1 05-03-2009 12:20 PM
Engine wiring harness Problems Spigger73 YJ Wrangler Technical Forum 9 01-07-2006 09:16 AM
Factory Fog wiring Harness Problems... DaveFL TJ Wrangler Technical Forum 3 11-29-2005 03:31 PM
Wiring harness problems?? Triph75 YJ Wrangler Technical Forum 1 10-03-2004 10:18 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome