LED lighting issue - JeepForum.com

LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 11-05-2013, 12:44 PM Thread Starter
Registered User
2003 TJ Wrangler 
Join Date: Dec 2012
Location: Edmond
Posts: 53
LED lighting issue

I upgraded all of my interior lights to superbright LEDs, and I've got an issue. My speaker pod lights aren't going all the way off. Please see attached pics. What could it be? The 1st pic is "off" and the second is "on."

Attached Images
beaureed445 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 Old 11-05-2013, 12:59 PM
Registered User
2002 TJ Wrangler 
Join Date: Sep 2012
Location: Utica
Posts: 102
achilless is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome