Installed sound bar, now radio won't work - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 08-10-2013, 04:19 PM Thread Starter
jasonrknight
Registered User
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Installed sound bar, now radio won't work

I recently was able to find a sound bar for my 99 TJ that I bought used. I was able to secure it and connect all of the wires but now the radio does not work. The connections were all secure, fuses looked good but not sure what else I need to check or mess with before I do any more damage to the rest of the electrical stuff under the hood. Any and all help would be helpful. Thanks

jasonrknight is offline  
Reply

Tags
fuses , radio , sound bar

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome