Guages and Radio doesn't work after radio install - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 Old 04-09-2009, 02:08 PM Thread Starter
HoosierDaddyTJ
Registered User
1999 TJ Wrangler 
 
Join Date: May 2008
Location: Indiana
Posts: 24
Guages and Radio doesn't work after radio install

I installed an aftermarket CD player in an ammo box under my backseat after the stereo that came with the jeep got stolen. Now, not only does the CD player not work, my gauges also do not work. They worked perfectly before.

I'm positive that this is my fault in one way or another. What could I have done? I checked all of the fuses and double checked my wiring. It's all okay. The panel lights work and my warning lights still turn on. It runs fine, just no radio or gauges.

I know that electrical is a pain in the rump and makes about as much sense as paranormal activity or psychics. Please help me.


Anything worth doing is worth doing right.

I wave at other Jeeps and get my feelings hurt if they don't wave back.

99 TJ 4.0L ALL BLACK, 2 in RE BB and 32X10.50 Super Swamper TSL Radials
HoosierDaddyTJ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 04-13-2009, 10:19 PM Thread Starter
HoosierDaddyTJ
Registered User
1999 TJ Wrangler 
 
Join Date: May 2008
Location: Indiana
Posts: 24
Blah. . .

Just as I figured. No help.

Anything worth doing is worth doing right.

I wave at other Jeeps and get my feelings hurt if they don't wave back.

99 TJ 4.0L ALL BLACK, 2 in RE BB and 32X10.50 Super Swamper TSL Radials
HoosierDaddyTJ is offline  
post #3 of 4 Old 04-14-2009, 10:41 PM
bikerman02
Registered User
2002 TJ Wrangler 
 
Join Date: Sep 2006
Location: Daytona Beach, FL
Posts: 139
Check the I.O.D fuse in the fuse box under the hood. Buddy of mine gauges and radio didn't work turned out to be that fuse. Sorry if ya already checked it but a lot of people forget the fuses under the hood.
bikerman02 is offline  
post #4 of 4 Old 04-15-2009, 01:57 AM
Jonny Jeep
Web Wheeler
 
Jonny Jeep's Avatar
1997 TJ Wrangler 
 
Join Date: Feb 2007
Location: Manchester
Posts: 5,426
Bikerman's right. It's fuse 20 (10A) in the under hood PDC.

Online factory service manuals and parts lists - http://www.jeep4x4center.com/knowledge-base/index.htm
If it doesn't work properly, look for the service manual link at the bottom of the page.
Jonny Jeep is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
new radio install - distributor noise on Radio bestos YJ Wrangler Technical Forum 8 10-03-2009 08:47 PM
Radio Fuse /radio not working of after fog light install? Bonesboy JK Wrangler Technical Forum 0 03-17-2009 03:38 PM
no fuse??! radio doesn't work schlik TJ Wrangler Technical Forum 7 01-13-2009 03:29 PM
Radio doesnt work DarkWizard505 TJ Wrangler Technical Forum 3 08-27-2006 10:42 PM
Lost guages and radio batman0330 TJ Wrangler Technical Forum 6 05-13-2006 10:36 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome