A/C vents not working - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Wrangler Forums > TJ Wrangler Technical Forum > A/C vents not working

Artec Holiday Sale!Bead Lock Wheels! Raceline, Trail Ready, & Trail-GearROCKRIDGE4WD Introduces a NEW Jeep Wrangler JK *led* tail

Reply
Unread 07-14-2014, 12:00 PM   #1
silv1010
Registered User
2004 TJ Wrangler 
 
Join Date: Mar 2014
Location: Westfield, New Jersey
Posts: 58
A/C vents not working

so i need my vents to gimme some nice cool air but it only blows through the windshield and my feet but not towards me any help as to what may be the problem? looks to me like an easy fix just cant find the problem

thanks a lot will post pics

silv1010 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 07-14-2014, 03:00 PM   #2
prjohnson
Registered User
2002 TJ Wrangler 
 
Join Date: May 2008
Location: Marietta, GA
Posts: 576
Could be one of those little arms behind the dash, or in my case it was a vacuum leak under the hood.
prjohnson is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 07-14-2014, 04:57 PM   #3
JWebber
Registered User
1999 TJ Wrangler 
 
Join Date: Aug 2011
Location: Lewisville, Texas
Posts: 1,042
check the main vac line running from intake manifold to firewall. It splits with a tee fitting and another line runs under battery tray to a vac resavoir.
Check all lines for cracks in plastic line and rubber fittings, if all seems good then look into blend door motor.
JWebber is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 07-14-2014, 10:11 PM   #4
silv1010
Registered User
2004 TJ Wrangler 
 
Join Date: Mar 2014
Location: Westfield, New Jersey
Posts: 58
thanks for the update guys will take pics and search tmrw morning
silv1010 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 07-15-2014, 06:45 PM   #5
silv1010
Registered User
2004 TJ Wrangler 
 
Join Date: Mar 2014
Location: Westfield, New Jersey
Posts: 58
fixed and works perfectly i just hav to go easy on the actuators because i dont want tht breaking now.

it was the a vacum line leak or in simple werds the tube snapped.

cudnt find it under the battery bc mine was wired in the firewall.

a bit of electricall tape and zip tie and poof im ready for summer in august

pics below

http://s1218.photobucket.com/user/si...EP%20AC%20MALF
silv1010 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.
Note: All free e-mails have been banned due to mis-use. (Yahoo, Gmail, Hotmail, etc.)
Don't have a non-free e-mail address? Click here for a solution: Manual Account Creation
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Thread Tools






Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.