JeepForum.com

JeepForum.com (http://www.jeepforum.com/forum/)
-   TJ Wrangler Technical Forum (http://www.jeepforum.com/forum/f9/)
-   -   Blower Resistor Replaced, stereo stopped working (http://www.jeepforum.com/forum/f9/blower-resistor-replaced-stereo-stopped-working-1543716/)

Florida_Model 07-01-2013 05:18 PM

Blower Resistor Replaced, stereo stopped working
 
So I only had one fan speed on the AC working and decided to replace the resistor. All speeds work now, but my headunit no longer works, and when you turn the key back (as opposed to forward to turn it on) none of the auxiliary electronics work (stereo, dome light, etc).

Any ideas? Is there a loose wire? Did I damage something? I disconnected the battery before I took anything apart, any help would be greatly appreciated. rush hour traffic sucks without music.

Chris

Florida_Model 07-01-2013 09:55 PM

No one has any input? I'm checking the fuse on the unit, but any insight would be a great help!

Rubi4MyMrs 07-01-2013 11:22 PM

There are only 4 things that are supposed to work both with the key on & back in the acc. position. The radio, wipers, turn signals & cig lighter all work that way. See if any or all those work in the on position then in the acc position. Report findings & I may be able to advise further. Also check fuses 13, 14, 15, & 19 in the fuse block behind the glove box.

Florida_Model 07-02-2013 12:03 PM

Everything started working without me touching it last night while I was driving. Which is also equally as perplexing.

JBTJ 07-02-2013 12:27 PM

Means there is a poor connection somewhere.


The time now is 07:01 PM.

Powered by vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.