2001 Wrangler Codes 300, 302, 304, and 340 - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 08-26-2013, 08:27 PM Thread Starter
hoofdpijn
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
2001 Wrangler Codes 300, 302, 304, and 340

Hey guys,

Hoping for some advice. Daughter reports check engine light came on today on the Jeep and she had difficulty starting it but it eventually started up and ran fine but the light stayed on until she shut it off and restarted.

These codes resolve to multiple cylinder misfire and a Cam sensor no signal. This is a 2001 with 4.0L 5 speed. Is the cam sensor the most likely culprit here? Would a flaky cam sensor set the cylinder misfire codes as well?

Thanks in advance.

Elliott

hoofdpijn is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome