weber 38 manifold stud issue - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 Old 01-21-2012, 04:00 PM Thread Starter
crushedcan
Registered User
1983 CJ7 
 
Join Date: Jul 2011
Location: gibraltar
Posts: 98
weber 38 manifold stud issue

I am mounting my 38 to a stock manifold. It's call for removal of the old studs and install the new. The problem is they don't wanna go in very well. The old ones appear as if the threads were rounded a bit. Anyone have this problem.

crushedcan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 02-04-2012, 08:18 PM
riverrat651
Registered User
1975 CJ5 
 
Join Date: Jun 2011
Location: wichita
Posts: 16
I just cut my old studs down and used them.
riverrat651 is offline  
post #3 of 5 Old 02-04-2012, 08:27 PM
GlennLever
Web Wheeler
 
GlennLever's Avatar
1984 CJ7 
 
Join Date: Sep 2011
Location: Rochester
Posts: 2,280
What am I missing. I just bolted my adapter on today. Old studs had to be removed to put the first plate on, and then a second plate is bolted onto the first plate.?



Glenn R. Lever
Rochester, New York 14617-2012
My Web Site
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


My restoration thread here on the Jeep forum

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
GlennLever is offline  
post #4 of 5 Old 02-04-2012, 08:42 PM
riverrat651
Registered User
1975 CJ5 
 
Join Date: Jun 2011
Location: wichita
Posts: 16
I have a single barrel intake. I bought the Weber kit with the 1 to 2 barrel adapter , so i wouldn't know on your application .
riverrat651 is offline  
post #5 of 5 Old 02-04-2012, 10:23 PM
GlennLever
Web Wheeler
 
GlennLever's Avatar
1984 CJ7 
 
Join Date: Sep 2011
Location: Rochester
Posts: 2,280
Quote:
Originally Posted by riverrat651 View Post
I have a single barrel intake. I bought the Weber kit with the 1 to 2 barrel adapter , so i wouldn't know on your application .
Ok, now I understand.

Glenn R. Lever
Rochester, New York 14617-2012
My Web Site
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


My restoration thread here on the Jeep forum

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
GlennLever is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome